Peruker

På Lödder erbjuder vi peruker av hög kvalitet. Vi hjälper dig med utprovning, storleksanpassning och formklippning vid behov. Onlinebokning

Stort utbud av peruker

Vi erbjuder ett stort utbud av peruker i samarbete med Toupéma Belgal. Det är viktigt för oss att du hittar den som passar dig och din personlighet bäst. Perukernas stomme är gjord av tränsar, monofilament eller handknutna. Håret är i syntetfiber eller i äkta hår och av hög kvalitet. Vi jobbar med de bästa peruk-tillverkarna på marknaden - välj bland korta, axellånga och långa modeller i många olika färgvarianter. Önskar du en lockig, eller vågig modell med slingor eller en enfärgad peruk så fixar vi detta. I vårt stora sortiment hittar vi med all säkerhet en frisyr som passar dig. Perukerna är mycket naturtrogna i modell och frisyr. 

Lång erfarenhet av peruker

För en del är en perukutprovning något väldigt privat. Därför har vi ett enskilt rum på salongen, avsatt för att vi tillsammans ska hitta det bästa alternativet för dig. Hos oss kan du känna dig helt trygg då vi har lång erfarenhet och expertis inom området. Vi började jobba med peruker oktober 2004 och har sedan dess klätt många kunder med kvalitativa och snygga modeller. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm i din peruk, därför träffas vi vid flera tillfällen, mellan en till tre gånger för att du ska hitta rätt modell för dig.

Så här går det till när vi väljer rätt peruk för dig

Vid första besöket väljer vi tillsammans ut färg/form på peruken/perukerna. Sedan beställer vi peruken/perukerna från Malmö. Om peruken finns i Sverige får vi den till salongen inom två dagar. Om den modell du vill ha inte finns i lager och behöver beställas från utlandet är beräknad leveranstid mellan tio till fjorton dagar.

Kom ihåg att ta med din rekvisition vid första mötet.

Andra besöket provar vi peruken/perukerna på dig för att se vilken som passar bäst. Om den behöver storleksförändras gör vi även detta. Det viktiga är att du känner dig hundra procent bekväm med modellen du valt och vill använda din peruk. 

När du bokar en tid för perukprovning, kontrollera att dina kontaktuppgifter: telefon och mail, stämmer. Tveka inte att ringa oss om du frågor.

Varumärken vi jobbar med

Sentoo Colletion, Noriko, Amore, Ellen Wille, Hair Power, Hair Society, Raquel Welch, Gemtress, Toupéma Belgal

Är du intresserad av att boka en perukprovning? Kontakta oss på telefonnummer: 08-640 23 40 

 

Lödder -
Lödder -
Lödder -
Lödder -
Lödder -
Lödder -
Lödder -
Lödder -
Facebook Twitter Pinterest Flickr Instagram LinkedIn share